Buitenleven

Buitenleven

Lamellendak

Bepaal zelf hoeveel zonlicht en luchtstroming je wenst onder jouw lamellendak. Aangebouwd tegen bestaande woning of volledig vrijstaand in de tuin, het kan allemaal!

In de meest luxueuze uitvoering kunnen de screens volledig geïntegreerd worden in het systeem. Bij gesloten screens kan je nog volop genieten van het buitenzicht terwijl het zicht van buiten naar binnen voor de nodige privacy zorgt.

Genieten van jouw favoriete plekje volop in de zon of toch liever in de schaduw, kantel de lamellen in de positie waarin je je het meest comfortabel voelt. Bij gekantelde lamellen kan de lucht circuleren waardoor je een fris en aangenaam gevoel gaat ervaren.

De bediening van screens, lamellen en verlichting gebeurt allemaal via een afstandsbediening. Met de optionele verwarmingselementen kan je zelfs het ganse jaar door genieten van je terras. De geïntegreerde spots of LED-verlichting zorgen voor de nodige sfeer.

De meest veelzijdige overkapping waarin ieder zijn/haar gading kan vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte!

offerte aanvragen

Vouwdaken

Verleng je huis zonder aan licht in te boeten. Met een vouwdak of patio creëer je een buitenruimte waarvan je het dak volledig kan openen of sluiten. Noem onze patio’s dus gerust cabrio’s.

​​​​​​​Het doek is regen- en windbestendig, tot wel 100 km/uur. Ook verwarming, verlichting en zijdelingse screens zijn mogelijk. Zo heb je een buitengevoel van de eerste lentezon tot de laatste winterbui.

Een heerlijke buitenruimte creëren met een vouwdak? Daro Veranda's helpt je graag!

offerte aanvragen

Fotogalerij

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Heb je nog vragen over Daro Veranda's of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder!