Knikarmscherm: een waardevolle investering voor jouw woningAls je op zoek bent naar een manier om de uitstraling van jouw woning te verbeteren en tegelijkertijd te zorgen voor meer comfort en bescherming, dan is een knikarmscherm misschien wel de perfecte investering.

Geniet meer van je buitenruimte

Een knikarmscherm maakt je terras ruimer en zorgt voor de verbinding tussen je woonkamer en tuin. Je kan comfortabel en beschermd genieten op je terras zonder gehinderd te worden door fel zonlicht.

Dit type zonnescherm maakt gebruik van een constructie die aan alle zijden open is en die met 2 of 3 scharnierende knikarmen het doek strak en recht houdt. Het scherm kan op een strategische locatie geplaatst worden zodat je er altijd gemakkelijk onderdoor kunt lopen.

Heb je veel last van wind of een lage zon? Dan hebben we dé geschikte oplossing, namelijk de vario-volant. Dit is een flexibele verticale zonwering die aan een horizontaal zonnescherm is bevestigd. Het kan op verschillende hoogtes (tot 2 meter) worden ingesteld, waardoor het een veelzijdig en aanpasbaar systeem is voor verschillende weersomstandigheden.

Elektrische knikarmschermen

Een elektrisch knikarmscherm is een waardevolle investering voor je woning, omdat ze zowel functioneel als aantrekkelijk is. Het grootste voordeel is de bediening. Het handmatig ophalen of neerlaten van je zonwering in huis is niet meer van deze tijd. Met een elektrisch knikarmscherm kan je eenvoudig de gewenste stand instellen met een afstandsbediening

Met zon- en windsensoren wordt de positie van je knikarmscherm automatisch aangepast aan elk weertype. Wanneer de zon recht op je huis staat, zal het knikarmscherm automatisch uitgaan. Als het begint te waaien, wordt het scherm weer ingetrokken.

Wil je dit combineren met verlichting? Ook dat gaat. Het licht is dimbaar en kan geïntegreerd worden aan de binnenkant van het scherm en zorgt voor een zachte en subtiele verlichting. Het voordeel van deze oplossing is dat de verlichting niet zichtbaar is als het scherm niet is uitgerold.

Wens je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Heb je nog vragen over Daro Veranda's of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder!