Ontdek onze materialen voor ramen en deuren op maat van jouw behoeftenWanneer je op zoek bent naar ramen en deuren voor jouw huis, wil je waarschijnlijk zeker weten dat je de juiste materialen kiest. Wij werken enkel met materialen van de hoogste kwaliteit. En we doen dat allemaal tegen een betaalbare prijs!

Design, functie en duurzaam

In onze afdeling ramen en deuren wordt zowel met PVC als aluminium gewerkt. Daro beschikt over een compleet gamma toebehoren om ramen en deuren verder af te werken naar ieders behoefte. We kiezen steevast voor merken die design en functie met elkaar combineren.

Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit, zo kan je nog jaren genieten van je nieuwe ramen en deuren. Daarnaast vormt energie-efficiëntie een belangrijke factor. Het plaatsen van ramen en deuren met een hoge isolatiegraad is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!

Onze merken

Schüco

Ben jij iemand die graag veel lichtinval heeft in het huis? Dan zijn de kunststof ramen van Schüco ideaal. Daarnaast zijn ze bijzonder veilig, duurzaam én dragen sterk bij tot optimale thermische prestaties in elk gebouw.

Van Beveren

Voor aluminium oplossingen op maat is Van Beveren onze betrouwbare partner. Al meer dan 60 jaar zijn zij een onmisbare partner in het aluminium buitenschrijnwerk.

Reynaers

Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefst een leven lang. Reynaers Aluminium geeft je thuis die toets van blijvende schoonheid met duurzame, hoogkwalitatieve toepassingen in aluminium.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Heb je nog vragen over Daro Veranda's of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder!