Moderne lamellendaken voor iedere stijl en budgetBepaal zelf hoeveel zonlicht en luchtstroming je wenst onder jouw lamellendak. Aangebouwd tegen je bestaande woning of volledig vrijstaand in de tuin, het kan allemaal! Ontdek hier waarom een lamellendak zo populair is.

Luxueus maar betaalbaar

In de meest luxueuze uitvoering kunnen de screens volledig geïntegreerd worden in het systeem. Een gesloten screen biedt je de mogelijkheid om volop te genieten van het buitenzicht, maar het zicht van buiten naar binnen zorgt voor de nodige privacy.

Wil jij genieten van je favoriet plekje in de zon of toch liever in de schaduw? Kantel de lamellen in de positie die voor jou het beste uitkomt. Bij gekantelde lamellen kan de lucht circuleren waardoor je een fris en aangenaam gevoel gaat ervaren.

Gemakkelijke bediening

De bediening van de lamellen en de verlichting gebeurt allemaal elektrisch via een afstandsbediening. Met de optionele verwarmingselementen kan je zelfs het ganse jaar door genieten van je terras, ongeacht de weersomstandigheden. De geïntegreerde spots of LED-verlichting zorgen voor de nodige sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Heb je nog vragen over Daro Veranda's of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder!