Bezoek nu onze showroom!Nood aan inspiratie voor jouw volgend project? Dan ben je uiteraard meer dan welkom in onze showroom in Balen. Zo garandeer je je van een tijdige realisatie van jouw buitenbeleving in 2023. Wandel gerust binnen, de koffie staat al voor je klaar.

Met onze knowhow en jarenlange ervaring, ontwerpen en plaatsen wij ramen, deuren, veranda's en pergola's op maat. Dit steeds met een professionele afwerking en kwaliteitsvolle materialen. Daro heeft een brede waaier aan producten beschikbaar. Zo kan je bij ons terecht voor veranda'spergola'sramen & deuren, gevelbekleding, lamellen- en vouwdakenrolluikenzonwering en garagepoorten.

Daarnaast zijn wij een officieel erkend specialist van alle Harol producten, de Belgische fabrikant van rolluiken, zonwering en buitenleven. Andere merken waarmee we werken, zijn Aluzon, Reynaers Aluminium, Van Beveren Aluminium en Schüco pvc AD Megatec.

In onze showroom tonen we je graag de mogelijkheden voor jouw interieur en exterieur. Onze medewerkers staan klaar om je vrijblijvend te adviseren op basis van je wensen en noden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Enkel op afspraak

Contacteer ons

Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Heb je nog vragen over Daro Veranda's of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder!