5 voordelen van een terrasoverkappingBen jij iemand die graag in de tuin vertoeft, ook bij minder goed weer? Met een terrasoverkapping van Daro kan niks of niemand jou dit ontnemen. Wij zetten de voordelen graag op een rij.

1) Zonwerende functie

De temperatuur mag dan wel wat gedaald zijn, heerlijk tot rust komen in je tuin kan met een terrasoverkapping het hele jaar door. Dankzij onze zonwering geniet je altijd van het perfecte klimaat, binnen en buiten. Verder ben je steeds beschermd tegen weersinvloeden dankzij de lamellen of het zon- en regenwerend doek. 

2) Volledig naar jouw wens

Kies in een handomdraai de plaats van je overkapping. Tegen de gevel van het huis of liever in het midden van je tuin? Alles kan, aan jou de keuze én volledig personaliseerbaar dankzij de vele opties.

3) Comfort alom

Terrasoverkappingen zijn beschikbaar in alle stijlen en materialen, maar waar wij het meest van overtuigd zijn: alle comfort is aanwezig. Kies zelf de afsluitingen, sfeerwanden, verlichting, muziek, verwarming, met of zonder smartphonebediening.. Om nog maar te zwijgen over de extra bergruimte, want je kan je tuinmeubels het hele jaar door laten staan.

4) Duurzaam in gebruik 

Een terrasoverkapping biedt extra leefruimte om het hele jaar door buiten te leven, en dat is te danken aan de lange levensduur. De veelzijdige kwaliteitsmaterialen dragen bij aan weinig onderhoud op lange termijn. Een win-win. Als officieel erkend specialist bieden we het ganse gamma "Harol" producten aan. Meer informatie vind je hier.

5) Woningwaarde stijgt

Een terrasoverkapping is een goede investering. Het zorgt zowel voor meer comfort als voor een meerwaarde van je huis. Zo geef je je woning een hogere waarde bij een eventuele verkoop. Maar nóg belangrijker: je huis en tuin worden mooier en je creëert extra leefruimte.

Wens je meer informatie over terrasoverkappingen?

Contacteer ons

Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wat anderen over ons zeggen

Contacteer ons

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Heb je nog vragen over Daro Veranda's of wil je een offerte aanvragen? We helpen je graag verder!